top of page
Corega Gebissreinigungstabletten Bio Formel

Tableta per larjen e protezave. Zhdukin  deri ne 99.9% bakteret qe shkaktojne eren e keqe te gojes. E pershtatshme per protezat e plota dhe te pjesshme, me 4 perberes te fuqishem per nje pastrim te thelle higjienik. Paketimi permban 108 tableta.

Corega Gebissreinigungstabletten Bio Formel

Lek440,00Price
bottom of page