top of page
Dent tabs zahnputztabletten 125

Tableta per dhembet me flourid. 100% pa mikroplastike dhe me shije mente. Tabletat mundesojne pastrimin e dhembeve dhe kujdesen per to. Ato u japin dhembeve shkelqim dhe pamje me te bukur. 125 cope. 

Dent tabs zahnputztabletten 125

Lek815,00Price
bottom of page