top of page
Dentistar Kuhlbeißstern

Ylli i kafshimit te ftohjes Dentistar, duke ftohur mishrat e dhembeve para dhe gjate daljes se dhembeve. Eshte i mbushur me uje dhe mund te ftohet ne frigorifer.

Dentistar Kuhlbeißstern

Lek580,00Price
bottom of page