top of page
DIADERMINE LIFT+ BOTOLOGY TAG

Diadermine Lift + Botology - Alternativa jonë për injeksionet për zbutjen e rrudhave të fytyrës. Relakson rrudhat e fytyrës dhe rrudhat e dukshme përgjithmonë duken të lëmuara. Përmirëson elasticitetin e lëkurës. Për një lëkurë rinore dhe rrezatuese.

DIADERMINE LIFT+ BOTOLOGY TAG

Lek1.635,00 Regular Price
Lek980,00Sale Price
bottom of page