top of page
Diadermine Lift+ Super Filler Hyaluron Anti-Age Nachtcreme.

Krem nate per mbushje rrudhash dhe terheqje te fytyres. Per lekure normale deri te thate si edhe te ndjeshme, per moshen 30-35vjec. Serumi Lift+Superfiller kombinon 2 lloje acidesh hialuronike: 1- Acid hialuronik perbehet nga mikrokapsula, te cilat depertojne si nje shiringe ne lekure per te mbushur rrudhat nga brenda: 

2- 5% lende aktive hialuron kujdeset per siperfaqen e lekures deri  24 ore per lemim. Per nje lekure rrezatuese ne mengjes. Thithet shpejt nga lekura. E kontrolluar nga dermatologet. 

Diadermine Lift+ Super Filler Hyaluron Anti-Age Nachtcreme.

Lek1.635,00Price
bottom of page