top of page
Aptamil 1+ kindermilch

Qumesht per femije mbi 1 vjec. Qumeshti sherben si nje pjese e nje diete te ekuilibruar, duke siguruar lende ushqyese kryesore per femijen gjate dites. Permban vitaminat A,C dhe D qe ndihmojne ne funksionim normal te sistemit imunitar. ALA mbeshtet zhvillimin normal te trurit dhe te qelizave nervore. Vitamina D dhe kalciumi ndihmojne ne rritjen normale dhe zhvillimin e kockave. 

Aptamil 1+ kindermilch

Lek320,00Price
bottom of page