top of page
Domol Allzweck-Hygienereiniger

Locion per pastrimin dhe higjenizimin e ambjenteve te shtepise. 
Pastron ne menyre higjenike dhe i jep shkelqim te gjithe siperfaqeve. 
Largon menjehere yndyren, papastertite dhe shenjat e ndryshme. 
Eleminimon 99.9% te baktereve.

Domol Allzweck-Hygienereiniger

Lek325,00Price
bottom of page