top of page
Domol Glas-Reiniger

Sprucues per pastrimin e xhamave me arome limoni. Pastron xhama ( dritare, pasqyra ) dhe te gjitha siperfaqet e lemuara pa lene viza. Edhe per siperfaqe plastike. Me efekt kunder njollave nga uji dhe nga grumbullimi i papastertise mbi siperfaqe. Pastrimi do te lehtesohet pas cdo here dhe do te mundesoje shkelqim. 

Domol Glas-Reiniger

Lek140,00Price
bottom of page