top of page
Domol Glaskeramik-Reiniger 300 ml

Produkt pastrues per qeramiken dhe qelqin e siperfaqes se sobes. Pa mikroplastike. Produkti ka efekt te 3-fishte duke pastruar siperfaqen e sobes ne menyre te menjehershme dhe teresore. Njekohesisht heq papastertite e forta dhe ushqimet e djegura. Produkti i jep shkelqim siperfaqes se sobes. 

Domol Glaskeramik-Reiniger 300 ml

Lek165,00Price
bottom of page