top of page
Domol Hygiene-Spray desinfizierend Biozidprodukt 250 ml.

Spray higjenik domol . Spraji dezinfekton shpjet siperfaqe te ndryshme per parandalimin e semundjeve dhe infesioneve. Ai eshte i lehte  ne perdorim dhe funksionin 3-fish kunder baktereve, kerpudhave  dhe viruseve per 30 sekonda. 

Domol Hygiene-Spray desinfizierend Biozidprodukt 250 ml.

Lek360,00Price
bottom of page