top of page
Domol Klarspüler

Shkelqyes i gotave dhe i eneve per lavastovilie. Me efekt te 3-fishte, nuk le njolla te enet, vepron kunder grumbullimit te kalkut, dhuron shkelqim. Produkti permban 1L. 

Domol Klarspüler

Lek190,00Price
bottom of page