top of page
Domol WC-Kraft-Tabs 400 g.

Tableta 3-fazore per pastrimin e WC. Tabletat kane efekt te 3-fishte kunder kalkut, papastertive dhe shenjave te urines. Eleminon aromat e pakendeshme, bllokimet e tubacionit te WC-se. 

Domol WC-Kraft-Tabs 400 g.

Lek310,00Price
bottom of page