top of page
Dr. Wolff Plantur 21 21 langehaare Shampoo 50 ml.

Shampo me kafeine per floket. Me perberje te kompeksit nutri kafeine, deperton ne rrenjet e flokeve tuaj. Kafeina mundeson aktivizimin e furnizimit te energjise tek rrenjet e flokeve dhe i ndihmon ato. ne permiresimin dhe rritjen e tyre.

Dr. Wolff Plantur 21 21 langehaare Shampoo 50 ml.

Lek295,00Price
bottom of page