top of page
EnerBiO Dinkel Doppelkekse Kakaocreme 330 g

Biskota dyshe me grure dhe krem kakao. Biskota te dyfishta te shkrifeta, te buta nga miell gruri organik. Produkti permban 15 biskota dyshe. 

EnerBiO Dinkel Doppelkekse Kakaocreme 330 g

Lek325,00Price
bottom of page