top of page
EnerBiO Protein Balls Cashew & Kakao

Topetha proteinike enerBiO me proteina bizele te arte Shqeme dhe Kakao,Produkt i shijshem dhe organit, pa sheqer te shtuar, pa gluten dhe pa laktoze.

EnerBiO Protein Balls Cashew & Kakao

Lek280,00Price
bottom of page