top of page
Enzborn Pferdesalbe

Xhel per freskimin dhe lehtesimin e dhimbjeve te muskujve, tendinave,enjtjes dhe nxirjes. Xheli ftohes fillon menjehere tju lehtesoje dhimbjet dhe tju relaksoje. Ideal per masazhim, nxit qarkullimin e gjakut. Perthithet shpejt dhe nuk ngjit.                                    

Enzborn Pferdesalbe

Lek815,00Price
bottom of page