top of page
ess. volume booster lash primer

Primer per qerpiket i cili ndihmon ne zgjatjen e qerpikeve.

Me permbajtje te vajit Acai, gjalp mangoje dhe vitamine E, qerpiket tuaj do te ushqehen dhe do te kene volum maksimal. Perdoret gjithnje perpara se te vendosni rimelin tuaj. 

 

ess. volume booster lash primer

Lek450,00Price
bottom of page