top of page
Essence contouring duo palette 10

Puder ne forme pluhuri , perdoret per konturimin e fytyres per te dhene fytyres ndricim e per te nxjerre ne pah tiparet .Perdoret poshte mollezave, pergjate mjekres , si dhe ne konture te tjera te fyres . E gjeni ne dy tonalitete .

Essence contouring duo palette 10

Lek565,00Price
bottom of page