top of page
Facelle Sensitiv Intim-Waschlotion

Locion lares sensitiv per zonen intime. Me ekstrakt Avokado dhe Kamomil.

Neutralizon eren, me acid qumeshti, vlera pH 4,2.

E pershtatshme per zonen intime dhe speciale per pastrim dhe perkujdesjen e perditshme.

Facelle Sensitiv Intim-Waschlotion

Lek295,00Price
bottom of page