top of page
FACELLE SLIPEINLAGEN DOSE METALL 5 STK..

Kuti metalike per peceta ditore- rimbushje normale dhe me arom te fresket. Siperfaqe e bute dhe me ajrosje. Pa paketim, miqesore me lekuren, praktike per udhetime. 

FACELLE SLIPEINLAGEN DOSE METALL 5 STK..

Lek165,00Price
bottom of page