top of page
Facelle soft & care Intim-Waschschaum

Shkume larese per pjeset intime te trupit. 
E perbere me kompleks hidratues, me ekstrakte te lajthise se athet dhe me alantoine. 

Facelle soft & care Intim-Waschschaum

Lek375,00Price
bottom of page