top of page
Facelle ub mit frischeduft

Peceta higjenike normale per menstruacionet, me krahe dhe arome te fresket. Qendrim i rehatshem i pecetes fale kraheve mbrojtes dhe formes anatomike. Kane siperfaqe te bute. Te paketuara vec e vec dhe praktike per udhetime. 

Facelle ub mit frischeduft

Lek165,00Price
bottom of page