top of page
Flink & sauber Edelstahl-Spiral-Topfreiniger

Tela ne forme spirale per pastrimin e tenxhereve dhe tiganeve. Nuk ndryshken dhe heqin lehtesitsht dhe papastertite e forta. Pastron pa gervishtur.

Flink & sauber Edelstahl-Spiral-Topfreiniger

Lek295,00Price
bottom of page