top of page
Flink & sauber Microfaser Fenstertuch

Pece per pastrimin e xhamave dhe pasqyrave. 

100% me mikrofibra. Pastrim i fuqishem pa kimikate.

Sherben per pastrimin e xhamave te dritareve, pasqyrave, pllakave dhe siperfaqeve prej inoksi.

Heq yndyrat, nuk le njollapas.

Perberja: 80% Poliester, 20% Polemid.

Flink & sauber Microfaser Fenstertuch

Lek260,00Price
bottom of page