top of page
Flink & sauber Mikrofaser Universaltuch Spar Pack

Lecka universale mikrofiber eshte  ideale per te gjitha punet e pastrimit te shtepise. Mund te perdoret i thate si dhe i lagesht, ne saje te mikrofibrave te imeta, heq plotesisht edhe papastertite e forta.

Flink & sauber Mikrofaser Universaltuch Spar Pack

Lek655,00Price
bottom of page