top of page
Flink & sauber Premium Mikrofaser Trockentuch.

Peceta per tharjen dhe llustrimin e siperfaqeve, 100% fije mikroskopike. Than dhe llustron  shpejt pa lene shenja, Thith fuqishem per siperfaqe te ndryshme. Per perdorim te perditshem te kuzhines, banjos dhe ne shtepi, si dhe per pastrimin e makinave.

Flink & sauber Premium Mikrofaser Trockentuch.

Lek530,00Price
bottom of page