top of page
Flink & sauber Staubwunder Starter-Set

 

Seti i mrekullueshem per kujdesin kunder pluhurit. Mundeson pastrimin e shpejte dhe te lehte te pluhurit, madje edhe ne vende te veshtira per t'u arritur. I perbere nga nje mbulese dhe 5 doreza.

Flink & sauber Staubwunder Starter-Set

Lek325,00Price
bottom of page