top of page
Flink & sauber Wischmop

Pecete per pastrimin e dyshemese. Per pastrim te lagesht te dyshemeve te lemuara: si per parkete, linolenium dhe pllaka. Nuk le njolla pas, pershtatet mire me cdo lloj shkopi te Flink & Sauber. 

Flink & sauber Wischmop

Lek325,00Price
bottom of page