top of page
FOR YOUR Beauty Augenmaske

Maska e syve mund te perdoret si nje komprese e ftohte ose e ngrohte fale mbushjes se bute te perlave. Kur ftohet, u jep syve tuaj nje freski te re dhe eshte veçanerisht e dobishme per dhimbjet e kokes. Kur nxehet, maska ​​ka nje efekt të dobishem ne rruget e bllokuara te frymemarrjes.

FOR YOUR Beauty Augenmaske

Lek490,00Price
bottom of page