top of page
FOR YOUR Beauty FOR YOUR BEAUTY MITESSERENTFERNER.

Pastrues i pikave te zeza, perbehet nga dy sythe me madhesi te ndryshme, per heqjen sa me te lehte te pikave te zeza dhe pucrave, madje edhe ne vende te veshtira per tu arritur.  i bere nga celiku inoks me cilesi te larte, pa ndryshk, i cili eshte antibakterial.

FOR YOUR Beauty FOR YOUR BEAUTY MITESSERENTFERNER.

Lek490,00Price
bottom of page