top of page
FOR YOUR Beauty Masken-Applikator Silikon.

Spatul per perhapjen e maskave, te kremera dhe te serumeve te fytyres. E perbere nga silikoni, perhap nje menyre te njetrajteshme masken, kremin apo serumin ne fytyren tuaj. Spatula perdoret dhe per aplikimin e maskave te qafes apo te dekoltese. 

FOR YOUR Beauty Masken-Applikator Silikon.

Lek410,00Price
bottom of page