top of page
Fructis Sh. Hair Food Aloe Vera

Shampo vegane me Aloe Vera. Per floke normale dhe te thate. Ushqen dhe i ben floket te duken me te shendetshem, plot shkelqim dhe butesi. 

Fructis Sh. Hair Food Aloe Vera

Lek655,00Price
bottom of page