top of page
Garnier Ambre Solaire sensitive expert+ Gesicht UV-Schutz Fluid LSF 50+.

Krem per fytyres, me faktor mbrojtes 50 ndaj rrezeve te demshme te diellit. Pa parfum. Produkti siguron mbrojtje ndaj rrezeve UVA dhe UVB. Kremi eshte krijuar vecanerisht per fytyren dhe pjesen e ndjeshme te syve.

Garnier Ambre Solaire sensitive expert+ Gesicht UV-Schutz Fluid LSF 50+.

Lek1.635,00Price
bottom of page