top of page
Garnier Ambre Solaire Sonnenfluid Gesicht Super UV Sensitiv LSF 50+

Krem per fytyren me SPF 50+ ndaj rrezeve te demshme te diellit.

Siguron mbrojtje ndaj rrezeve UVA dhe UVB. Vecanerisht i krijuar per lekuren e ndjeshme ne zonen e syve.

Mbron nga demtimet e shkaktuara nga  dielli dhe nga plakja e parakohshme e lekures.

 

Garnier Ambre Solaire Sonnenfluid Gesicht Super UV Sensitiv LSF 50+

Lek1.635,00Price
bottom of page