top of page
Garnier Body Superfood, Nourishing Body Cream, Avocado and Omega 6.

Krem perkujdeses per trupin me avokado dhe omega 6!
Me 97% perberes natyrale dhe uje. I pershtatshem per lekure te thate dhe shume te thate.
 

Garnier Body Superfood, Nourishing Body Cream, Avocado and Omega 6.

Lek900,00Price
bottom of page