top of page
Garnier Nutrisse Silber Creme Perl-Weiß Pflegetönung

Krem argjendi per trajtimin dhe bukurine e flokut " te bardhe perl". Kure me efekt kunder zverdhjes se flokeve. Rezultati per 2 minuta. Mban deri ne 8 jave.

Garnier Nutrisse Silber Creme Perl-Weiß Pflegetönung

Lek655,00Price
bottom of page