top of page
Garnier SkinActive HautklarAktiv Anti-Unreinheiten Tuchmaske

Lamtumire pikave te zeza, poreve te dukshme dhe lekure te vajosur. Maska nga "Garnier" teper e forte dhe efektive ndaj papastertive ne lekure.Me perberje te vajit te pemes se cajit dhe acidin salicilik  bejne te mundur pastrimin e thelle te fytyres pa e thare ate. E testuar dermatologjikisht.

Garnier SkinActive HautklarAktiv Anti-Unreinheiten Tuchmaske

Lek325,00Price
bottom of page