top of page
Gliss Kur Hair Repair Spülung Fiber Therapy.

Balsam flokesh per riparimin e fibrave. Per floke te demtuara nga boja dhe nga nxehtesia, me serumin keratin dhe omegaplex. Rikonstruksion i mikro-lidhjeve te fibrave te flokeve dhe mbron per nje kohe te gjate. 

Gliss Kur Hair Repair Spülung Fiber Therapy.

Lek410,00 Regular Price
Lek315,00Sale Price
bottom of page