top of page
Got 2b Stylinggel Kleber 4 Brows & Edges 2in1

Xhel per stilimin dhe fiksimin e vetullave dhe flokeve.
Xhel transparent, stilues dhe fiksues me efekt qe zgjat.
Stilon floket e shkeputura  si dhe ndihmon ne stilimin e vetullave.

Got 2b Stylinggel Kleber 4 Brows & Edges 2in1

Lek980,00Price
bottom of page