top of page
GP NUSS NUSS-FRUCHT-MIX 150G

Përzierja arrë-fruta GENUSS PLUS është një përzierje e arrave krokante, qershive frutore dhe boronicave, pa bërthama lajthie. Shijoni përzierjen arrë-fruta si një meze të shijshme midis vakteve ose si një shtesë për mueslin ose kosin.

GP NUSS NUSS-FRUCHT-MIX 150G

Lek295,00Price
bottom of page