top of page
GP TROCKENF FEIGEN 150G

Fiqtë GENUSS PLUS kanë një përmbajtje të lartë të fibrave. Shijojini fiqtë si një meze të lehtë të shijshme midis vakteve, të prera në copa të vogla si shtesë e mueslit dhe kosit ose për gatim dhe pjekje. Me përmbajtje të lartë të fibrave.

GP TROCKENF FEIGEN 150G

Lek295,00Price
bottom of page