top of page
Guhl Braun Faszination Farbglanz Shampoo

 Shampo ushqyese me vajin e arrës, i cili i bën flokët gështenjë të shkëlqejnë dhe forcon proteinat. 

Dhuron flokeve hidratim te menjehershem duke i bere ato te buta si dhe i dhuron atyre shkelqim.

Guhl Braun Faszination Farbglanz Shampoo

Lek655,00Price
bottom of page