top of page
HIPP BIO RAPSÖL 250ML

HiPP 100% vaji i rapesë organike siguron shpejt energji që u nevojitet të vegjëlve për t'u rritur dhe është ideal për përgatitjen e ushqimeve plotësuese. Përveç kësaj, në krahasim me shumë vajra të tjerë të ngrënshëm, HiPP 100% organik i vajit të rapesë ka një përmbajtje të lartë të omega-3, e cila është e rëndësishme për zhvillimin e qelizave të trurit dhe nervave. Për më tepër, vaji 100% organik i rrushit ka një raport optimal të acideve yndyrore omega-3 me omega-6.

HIPP BIO RAPSÖL 250ML

Lek580,00Price
bottom of page