top of page
Hipp Mama Bio-Stilltee 20st

Caj per nenat gjate periudhes se gjidhenies. Cilesi e larte per nenen dhe femijen. Bime te kontrolluara rreptesisht, pa shtese sheqeri, pa aroma. Me bime qe nxisin formimin e qumeshtit te gjirit si glikanxho, koperi dhe qimoni. Ndersa lule limoni dhe bar blete dhurojne arome freskie. 

Hipp Mama Bio-Stilltee 20st

Lek490,00Price
bottom of page