top of page
Impresan Hände Desinfektion

Mbroni veten dhe familjen tuaj, duke perdorur dezinfektantin "IMPRESAN". Me perdorimin e rregullt te tij zhduk 99.99% bakteret. Ideale gjate udhetimeve, ne shtepi etj.  Kunder koronavirusit. 

Impresan Hände Desinfektion

Lek375,00Price
bottom of page