top of page
Intensiv Creme Tönung Schwarze Kirsche - 455 Schwarze Kirsche

Intensiv Krem Tonik per lyerjen e flokeve. Ne nuance e zeze, qershi. Me permbajtje te keratines dhe vajit te arganit. Pa amoniak. Mban deri ne 24 larje. 

Intensiv Creme Tönung Schwarze Kirsche - 455 Schwarze Kirsche

Lek325,00 Regular Price
Lek275,00Sale Price
bottom of page