top of page
Isana Age Performance Augencremeam.

Krem per syte. Per lekure shume te rudhur. Per moshat 50-60 vjec. Lekura fiton elasticitetdhe shkelqim. Kompleksi detox power aktivizonsistemin e tij per te ndalurplakjen e lekures.Kompleksi me vitamina neutralizon radikalet e lira. Berthama e rrushit dhe vaji i avokadoslemojne dhe kurojne pjeset delikate te lekures. 

Isana Age Performance Augencremeam.

Lek815,00 Regular Price
Lek625,00Sale Price
bottom of page