top of page
Isana Argan Volumenpuder

Puder per voluminzimin e flokeve “Isana”.

Me arome vanilje dhe dru sandali. Formula me vaj argani i jep flokeve me shume volum. Rregullon dhe fikson floket per nje kohe te gjate, pa i demtuar ato.

Isana Argan Volumenpuder

Lek325,00Price
bottom of page