top of page
ISANA Beauty Konzentrat Vitamin C.

Koncentrat me vitamine C, me hialuron dhe ekstrakte greipfruit qe mbron lekuren ne menyre efikase nga elementet e demshem dhe mbron lekuren. Redukton menjehere vijat e lehta dhe rudhat. Mundeson butesi, njetrajtesi dhe shkelqim ne lekuren e fytyres.. Mbeshtet formimin e kolagjenit duke permiresuar elasticitetin e lekures. 

ISANA Beauty Konzentrat Vitamin C.

Lek245,00Price
bottom of page