top of page
Isana Deo Zerstauber Sensitiv

Deodorant “Isana” kunder aromave te pakendshme

Deodoranti ofron mbrojtje te besueshme per 24 ore kunder eres se trupit apo djersitjes.

Kombinimi i perberesve aktiv pa alkool dhe alumin eshte vecanerisht i pershtatshem per lekuren e ndjeshme.

Isana Deo Zerstauber Sensitiv

Lek205,00Price
bottom of page